måndag 30 januari 2012

Första klar

Mitt första projekt ur UFO-högen har blivit FO. Den ska användas imorgon för den vanliga tröjan fick en behövlig tvättning.

tisdag 3 januari 2012

Året börjar bra!



Min första stickning är klar. Det är en tröja som är med i senaste Drops-tidningarna. Jag gillade modellen och så var det 25% rabatt på garnet, som heter Nepal. Extrapris på garn har jag svårt att motstå och tror att jag kommer att hinna med mer än jag gör.

Även andra trevliga garner till ordinarie pris som man hittar t.ex. på semestern. Mitt januari UFO är ett sådant. Garnet köpte jag hos Mitt broderi, som ligger utanför Hjo, för två år sedan. Då stickade jag bakstycke och ett halvt framstycke och sedan blev det ett UFO. Men nu ska det bli FO helst innan januari är slut.

Jag håller också på med hemläxan på folkdräktssärken där kursen startar igen nästa vecka. Samt brodera tavlorna till barnbarnet och en tavla till mig själv. Jag har semester just nu och tror att jag ska hinna med massor men sanningen är nog att hinner jag 25% så ska jag vara väldigt nöjd.

söndag 1 januari 2012

Det sista från förra året

Jag hann med det sista UFOt också + lite annat.


Barnbarnet fick två par strumpor i julklapp.



En tavla till det andra barnbarnet är också färdigsydd. Ramen är tillfälligt slut så hon får vänta lite innan hon får den, men då hinner jag kanske sy färdigt den andra tavlan också.

Jag önskar alla

GOTT NYTT ÅR!