tisdag 29 mars 2011

Symässa























Efter ett besök på symässan så är plånboken tunnare men jag kom hem med många trevligheter. Ullgarn till REA-pris, tyg till en söt syväska, broderier m.m. Ett infall gjorde att jag testade på yllebroderi hos hemslöjden vilket var vanebildande. Jag kommer förhoppningsvis att sy mer av den tekniken. Hemslöjden sålde också en väska i twistsöm med lakritskonfekt. Twist har jag inte sytt på minst 30 år men nu är det dags igen.

Sedan har jag varit på årsmöte i Kulturdagsgruppen i caféet hos Charlotte Weibull . Gör gärna ett besök där för det är både gott och prisvärt.

söndag 20 mars 2011

Färdigt UFO

Jag hann denna månaden också. Nu är löparen fållad, pressad och ligger på bordet. Nu hinner jag göra lite annat innan det är dags att presentera april ufot.
Den här länken http://feber.se/hem/art/203804/stickmaskin_driven_av_vindkraf/# fick jag av sonen. Om jag skulle koppla upp min maskin och låta vinden göra jobbet.

torsdag 3 mars 2011

Nytt UFO


Nu är det dags med mars UFOt. Det är en löpare som jag broderade för kanske 10 år sedan. Jag hittade den förra veckan i en låda och undrade varför jag inte har fållat den. Nu ska den bli klar för den kommer att passa på mitt soffbord.
Jag har gjort lite annat än UFOs. Bl.a har jag stickat några sjalar men de har inte blivit uppspända än. De kanske blir UFOs om jag inte skärper till mig men jag har redan tillräckligt med halvfärdiga saker utan att fylla på lagret.
Barnbarnen vill ju också ha saker t.ex broderi till sina lampor så det är också på gång.